fbpx
onze vloeren_

Polyurethaan collection

Op zoek naar een sterke, duurzame en decoratieve gietvloer? Polyurethaan (afgekort: PU) gietvloeren van PurLiquids zijn praktisch en mooi! Een PU vloer kan over elk soort ondergrond worden gelegd en komt in verschillende prachtige kleuren. De voer kan in een effen kleur worden gelegd maar er kan ook een effect worden aangebracht, bijvoorbeeld door de toevoeging van een “flake” in een complementerende of juist contrasterende kleur, of door een natuurlijke menging met een lichtere kleur waardoor je een marmer- of betonlook krijgt. Dit geeft je vloer net een beetje extra levendigheid. Doordat Polyurethaan Uv-bestendig is, vergelen de kleuren niet door de zon.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

polyurethaan_

De voordelen

Duurzaam
Ideaal met vloerverwarming
UV stabiel
Naadloos
Comfortabel
Akoestische absorptie

Een PU gietvloer is zoveel sterker dan laminaat, parket of tegels, geeft een mooi en strak uiterlijk en is tegelijkertijd heel comfortabel. Polyurethaan is namelijk een kunststof gemaakt van aardolie dat elastische kwaliteiten heeft waardoor de vloer een beetje meeveert en zacht aanvoelt als je eroverheen loopt. Dit werkt tevens geluiddempend en maakt de vloer bestendig tegen krassen.

De elasticiteit is ook de reden waarom een polyurethaan vloer heel geschikt is in combinatie met vloerverwarming. De vloer kan enige uitzetting door de warmte goed opvangen en is maar een paar millimeters dik waardoor de warmte snel doorkomt. Zo heb je niet alleen een prachtige vloer, maar levert het ook nog wat op: je bespaart namelijk aanzienlijk op energiekosten het is natuurlijk goed voor het milieu. Een win-win situatie lijkt ons!

Door de veelzijdigheid en het comfortabele karakter zijn polyurethaan gietvloeren heel geschikt voor woningen en kantoren. Ze gaan jaren mee, zijn makkelijk schoon te maken en passen heel goed in een modern interieur. Wij beantwoorden graag al je vragen over de installatie, de kosten en de voordelen van een polyurethaan vloer, epoxy of cementvloer en helpen je te bepalen of PU de beste vloerkeuze is voor jou. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek of vraag meteen een gratis offerte aan.

Diverse kleuren en afwerkingen!

Hiernaast een aantal voorbeelden van de diverse kleuren. Vraag gerust een adviesgesprek aan om nog meer mogelijkheden te ontdekken.

SHOWROOM_

Bezoek onze showroom

Kom langs bij onze prachtige showroom in Breda en bekijk de mogelijkheden of plan een gratis adviesgesprek.