fbpx
onze vloeren_

Cement collection

De betonlook vloer die wordt gecreëerd door een cementgebonden gietvloer is perfect voor de liefhebbers van de industriële of pakhuis esthetiek. Alhoewel het dus lijkt op een solide betonvloer, is dat het niet. Deze gietvloer heeft een natuurlijke uitstraling, is naadloos en warmer dan een traditionele betonvloer. De betonlook wordt gecreëerd door een of meerdere beschermende was- of laklagen toe te voegen aan de cementvloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Cement_

De voordelen

Karakteristiek
Onderhoudsvriendelijk
Natuurlijke estethiek
Geschikt voor vloerverwarming
Authentiek
Natuurlijke materialen

Een cementgebonden gietvloer is niet hetzelfde als een traditionele zand cementvloer. Het cement dat wordt gebruikt voor de gietvloer is veel dunner dan regulier zand cement en daarnaast is het aanleggen van een cementgebonden vloer met betonlook minder arbeidsintensief dan een zand cementvloer. Een betonlook gietvloer is daardoor vaak goedkoper dan een traditionele betonvloer. Zeker als je al een vloer hebt liggen die klaar is voor een cementdekvloer, werkt dit kostenbesparend.

Met de betonlook vloer creëer je een minimalistische, hedendaagse en sjieke look. Hij is daarnaast gemakkelijk te onderhouden en, mits deze praktische gietvloer op een professionele manier is afgewerkt, gemaakt om de tand des tijds te weerstaan. Een cementdekvloer kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming en is daardoor uitermate geschikt voor de woonkamer of keuken. Een nadeel is dat hij niet waterdicht is zoals bijvoorbeeld een polyurethaan vloer, en dus niet toegepast kan worden in de badkamer.

De betonlook vloer kan afgemaakt worden met verschillende effecten en kleurcombinaties. Kies voor basis grijs of andere natuurlijke kleuren. Een cement dekvloer kan textuur bevatten door bijvoorbeeld een vlokje toe te voegen, of gepolijst worden. Ook kan hij worden afgemaakt door een gekleurde laag epoxy.

Meer weten over de cementgebonden betonlook vloer of een polyurethaan vloer? Maak dan een afspraak voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek. We zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje en helpen je met het kiezen van je droomvloer. Een bezoekje brengen aan onze showroom of meteen een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

SHOWROOM_

Bezoek onze showroom

Kom langs bij onze prachtige showroom in Breda en bekijk de mogelijkheden of plan een gratis adviesgesprek.