fbpx
onze vloeren_

Epoxy collection

Een epoxyvloer is een harde gietvloer die op zwaar werk berekend is. Het is een betaalbare optie doordat het rechtstreeks op een betonvloer en andere vloertypen kan worden gegoten. Epoxy geeft een glad en strak resultaat en zorgt voor een vloer met een hoge belastbaarheid, die heel gemakkelijk schoon te maken, en zelfs te steriliseren, is. Door zijn hoge weerbaarheid tegen olie, bleek en andere chemicaliën zijn epoxyvloeren populair in garages, werkplaatsen en voor andere industriële doeleinden. Een epoxyvloer is daarnaast ook hitte- en waterbestendig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

epoxy_

De voordelen

Hoge mechanische belastbaarheid
Bestand tegen meeste chemicaliën en zuren
Naadloos

Een goed gelegde epoxy vloer is een aantrekkelijke optie voor bijna elke ruimte op de begane grond. Dus ook: woonkamer, keuken of bijkeuken. Epoxyvloeren zijn zeer duurzaam en gaan veel langer mee dan andere vloertypen. Je kunt jarenlang plezier hebben van deze soort gietvloer, voorwaarde is wel dat hij door een specialist moet worden aangelegd.  Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Als je kiest voor een epoxy vloer van Pur Liquids, dan kies je voor een professionele, degelijke vloer.

De sterkte, duurzaamheid en bestendigheid van deze vloersoort betekent niet dat het alleen maar een saaie, industriële vloer is. Integendeel: epoxyvloeren zijn naadloos, strak, glimmend en zeer elegant. In tegenstelling tot een PU gietvloer kan een epoxy vloer in elk gewenst patroon of ontwerp met verschillende kleuren worden gegoten en geeft je daarmee de mogelijkheid om zo creatief en origineel te zijn als je zelf wilt. Epoxy is perfect om een levendige, multifunctionele vloer te creëren die past in elke ruimte van zowel moderne als meer traditionele interieurs.  

Profiteren van een sterke, moderne en strakke vloer die jarenlang meegaat? Meer weten over epoxyvloeren,  polyurethaan of cementvloeren voor je woning of commerciële bestemming? Neem gerust contact met ons op. In een gratis adviesgesprek bespreken we graag alle opties met je. Van de voordelen van een epoxy vloer tot mogelijke kleuren en patronen die jouw ruimte uniek maken! Meteen een gratis offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

SHOWROOM_

Bezoek onze showroom

Kom langs bij onze prachtige showroom in Breda en bekijk de mogelijkheden of plan een gratis adviesgesprek.