fbpx
over_

PurLiquids

Grenzeloos karakter

Een plek die uitdaagt om steeds een stapje verder te zetten en ruimtes te ontdekken waar je nog niet eerder bent geweest. Dat is hoe wij naar vloeren kijken; als een podium waarop alles mogelijk is.

Onze missie

Bij PurLiquids zien we een vloer als een podium waarop alles mogelijk is. The Floor is yours: je hebt alle mogelijkheden en vrijheid om je ruimte in te richten zoals jij wilt. Er zijn geen grenzen.

Onze passie zijn gietvloeren en onze missie is het bijdragen aan een wereld met onbegrensde mogelijkheden. Om ruimtes om te toveren tot omgevingen die je inspireren en uitdagen om steeds weer een stapje verder te zetten. We brengen momenteel meer tijd dan ooit door in huis waardoor het nog belangrijker is om een goede basis te leggen voor een ruimte waarin jij je comfortabel voelt.  PurLiquids helpt je graag jouw droomvloer te realiseren.

98999a87883799.5dc5586485662

Aandacht voor detail

Een gietvloer van PurLiquids tilt elke ruimte naar een hoger niveau. Er zijn letterlijk geen grenzen in het realiseren van jouw droomvloer, immers: een van de mooiste en typerende eigenschappen van een gietvloer is het feit dat hij naadloos is. Daarom zijn wij altijd op zoek naar innovatie en experimenteren we constant met materialen en productcombinaties om nog duurzamere en originelere eindresultaten te bereiken. We werken uitsluitend met mens- en milieuvriendelijke producten van premium brands.

Vakmanschap

Met een PurLiquids gietvloer kies je voor kwaliteit en voor een vloer voor altijd. Wij onderscheiden ons van de rest door extreem vakmanschap, grenzeloze service en betrokkenheid. Naast vakkennis bieden we je kwaliteitsgarantie en aandacht. Aandacht voor detail, voor de mooie dingen in het leven maar ook voor jouw unieke situatie. We realiseren ons dat de keuze voor een vloer geen keuze is voor even maar voor altijd en begeleiden je van het begin tot eind met expertise waar je op kunt vertrouwen.

de0a55100375281.5f0760b2bd50c

Kennismaken?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek waarin wij graag de grenzeloze mogelijkheden van een gietvloer met je bespreken of breng een bezoekje aan onze showroom! 

PurLiquids-HR03
Partners